Dani Evanoff
PlayPause
Slider

VARFÖR EVANOFF GORUP?

Vi alla har en längtan att uppnå något stort här i livet oavsett om det handlar om att bygga företag, vara en bra förälder eller en god medmänniska.
För vissa består vägen mot denna längtan av ständiga avvikelser. För andra är vägen polerad och man går stadigt fram mot sitt mål.

En avvikelse sker inte förgäves, den sker för att alla med mål och drömmar inte ska falla i samma fälla som den framför gjorde. Faktum är att den som många gånger misslyckas gör också det för att den som stod framför, som var både stark och snabb aldrig undanröjde dessa hinder. Det är av just den anledningen jag valt att starta Evanoff Group.

Sveriges framtid och ekonomiska välstånd kommer skapas av entreprenörer som är villiga att ta risk och det är runt dessa människor som Evanoff Group ska byggas för att säkerställa att entreprenörer kan fortsätta driva och utveckla sina livsverk.

Vi vet att behovet av det som vi ska göra är oändligt stort och vi är övertygade att den kompetens och plattform vi besitter är klippt och skuren för bolag med expansiva ambitioner. Vi har den unika sällsynta erfarenheten av att både ha startat bolag från grunden till att driva miljardbolag. Vi vet vad en entreprenör går igenom samt vilka utmaningar man som entreprenör står inför när man ska accelerera sin verksamhet. De insikterna och den kunskapen kan ingen annan traditionell finansiell aktör erbjuda.

Det är tufft att lyckas och slå igenom. För att orka utmana behöver man rätt förutsättningar och hjälp. Vårt mål framöver är att bidra till att fler duktiga entreprenörer ska nå sina drömmars mål.